HTML

Skandal

NFL, Bundesliga ami a csövön kifér.

Címkék

afc (1) altintop (1) anderson (1) átigazolás (1) badstuber (2) bayern (15) bengals (3) boateng (6) breno (4) bundesliga (4) buyten (1) carson (1) chad (2) chris (2) cincinnati (3) city (1) cowboys (1) csakmert (1) dallas (1) demichelis (1) deutsch (1) facepalm (1) gaal (1) gomez (1) gustavo (1) hall (1) hargreaves (1) hass (1) henry (2) heynckes (2) hoeneß (4) interjú (1) jamarcus (1) jansen (1) joseph (1) juventus (2) karl heinz (1) klose (2) kroos (2) lahm (1) lell (1) linke (1) lockout (1) lsu (1) lucio (1) lynch (1) manuer (1) moss (2) münchen (5) neuer (5) nfl (11) oakland (1) ochocinco (3) oddo (2) oklahoma (1) ottl (1) owens (3) palmer (2) patriots (1) power ranking (2) pranjic (1) privat (1) qb (1) raiders (1) randy (2) ribéry (1) robben (2) rummenigge (3) russel (1) saints (1) schalke (1) schickeria (3) schweinsteiger (1) seahawks (1) seattle (1) terrell (2) texas (1) trentino (1) uli (1) usami (1) van (2) vidal (5) vikings (2) Címkefelhő

Friss topikok

2011.09.28. 00:39 Andreas91

NFL Power Ranking 3. hét után

Címkék: nfl power ranking

 

 

 

1. Green Bay Packers 3-0

Hengerelt a Green  Bay a Chicago otthonában. Aaron Rodgers szokásához hűen fantasztikus, lassan külön dimenziót fog a Green Bay képviselni. Én egyenlőre nem is tudok beléjük kötni.

 

 

 

 

2. New England Patriots 2-1

Azért nem mindennap dob Tom Brady 4 INT-t. A Buffalo elleni mérkőzés eredményére azt hiszem mindenki felkapta a fejét, még azok is, akiktől egyébként messze áll ez a sportág. Hiába Brady, Welker és Gronkowski, ha a védelem nem teszi hozzá a magáét.

 

 

 

 

3. Baltimore Ravens 2-1

Erre a hétre is jutott egy rekord, egy kuriózum. Torrey Smith a hollók második körös újonc elkapója első 3 elkapásából 3 TD-t szerzett. Nem is akármilyeneket. A Baltimore kiütéses győzelmet aratott az ellenállásra képtelen Rams ellen.

 

 

 

 

4. Detroit Lions 3-0

Matt Stafford és Calvin Johnson eddig megállíthatatlan. Hatalmas "Come Back" győzelmet aratott a Lions a Vikings ellen.

 

 

 

5. New Orleans Saints 2-1

Úgy néz ki, hogy Drew Brees-nek igazából édes mindegy, hogy kinek dobál. Pontzuhatagos mérkőzésen gyűrték le a Texans csapatát. Mark Ingram megszerezte idei első futott TD-jét.

 

 

 

 

 

6. Pittsburg Steelers 2-1

Kissé megszenvedett a Steelers az idei tök utolsó Colts ellen. Heveny RT hiány lépett fel, ami érdekessé teheti még Big Ben idei szezonját. Egy olyan csoportban mint az AFC North egy RT hiánya akár végzetes is lehet.

 

 

 

7. Buffalo Bills 3-0

Azért nem semmi. 21-0ról megfordítani majd megnyerni egy mérkőzést a New England ellen. Lehet, hogy one year wounder lesz a Bills, de ennek ellenére nagyon szimpatikus és szerethető csapat. Ryan Fitzpatrick meg lassan a mennybe megy. Hogy az NFL.com szakértőjét idézzem: " Wow, wow, wow.."

 

 

 

8. San Diego Chargers 2-1

Meglehetősen nehéz szülés volt a legutóbb a Chiefs ellen hazai pályán. Matthews viszont jó napot fogott ki.

 

 

 

 

 

9. New York Jets 2-1

Kikaptak az Oakland ellen, ami szerintem nem volt bekalkulálva. Tomlinson újra megmutatta - most már sokadjára - hogy jó az öreg az háznál. Cromartie megengedhetetlen hibát követett el.

 

 

 

10. New York Giants 2-1

Engem személy szerint meglepett, hogy meg tudták verni az Eagles-t a csoportrangadón. Eli Manning most a szebbik arcát mutatta és jó teljesítményt nyújtott. Azt hiszem Victor Cruz nevét meg fogja jegyezni minden NFL Fan idén.

 

 

 

11. Houston Texans 2-1

Ezúttal a Texans jött ki vesztesen a "Ki tud több pontot szerezni" című adok-kapokból. Egy nagyon fordulatos, jó mérkőzésen kaptak ki a Saints ellenében. Ben Tate és Matt Schaub teljesítménye továbbra is kiemelendő, viszont a védelem megmutatta, hogy komoly csapatok ellen még fejlődnie kell.

 

 

 

 

 

12. Washington Redskins 2-1

Bár kikaptak az örök rangadón, még mindig jó helyet foglalnak el a legtöbb szakértő Power Ranking listáján. Rex Grossman talán szerényebb teljesítményt nyújtott mint az elmúlt két mérkőzésen - de fura ezt leírni - viszont Tim Hightower teljes mértékben ellensúlyozta ezt a játékával. A védelem - ahogy megszokhattuk - kész életveszély az ellenfél támadóira nézve.

 

 

 

 

 

13. Dallas Cowboys 2-1

Sikerült behúzni - 6 mezőnygóllal - a Redskins elleni élet-halál harcot. Romo sérülése ellenére is jól játszott, míg a védelem továbbra is beast mode. Sok munka vár még az O-line-ra illetve jó lenne, ha egy-két fiatal játékos megtanulnál a Playbook-t. Miles Austin nagyon hiányzott, ahogy a stabil futójáték is.

 

 

 

 

 

14. Oakland Raiders 2-1

Darren McFadden szép lassan az elit futók közé emelkedik a hétről hétre mutatott teljesítményével. A Raiders egy teljesen hardcore futójátékkal verte el a Jets csapatát. Tipikus Underdog győzelem, amely nagy lökést adhat a csapatnak. Jövőhéten a Patriots csapata ellen újra megmutathatják. Nagy pacsi jár a fosztogatók védelmének is.

 

 

 

 

 

15. Tampa Bay Buccaneers 2-1

Josh Freeman vezetésével győzött a Tampa Bay a nagy rivális Atlanta ellen.

 

 

 

16. Philadelphia Eagles 1-2

Egyelőre nagy csalódás az Eagles. A védelem eddig totális káosz, még a secondary is, ahol azért nem kis nevek rohangálnak. Mike Vick újra megsérült, ezúttal a jobb karja, de az előzetes hírek szerint nem tört el, csak egy vérömleny keletkezett benne. LeSean McCoy viszont jó formában van.

 

 

 

 

17. Tennessee Titans 2-1

Matt Hasselbeck eddig nagyszerűen játszik az idei szezonban. Súlyos érvágás lehet Kenny Britt kidőlése. A nagyszerű elkapó az egész szezonra kidőlt. Chris Johnson-nak ideje véget vetni a Pre-Season-nek.

 

 

 

 

18. Atlanta Falcons 1-2

Megmondom őszintén, hogy nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy az Atlanta 3 hét után így fog állni. Kikaptak a Tampa Bay ellen, pedig Julio Jones és Roddy White együtt összesen 255 yardot hoztak.

 

 

 

19. Chicago Bears 1-2

Hiába a jó védelem ha nem üzemel az offense. Tudom, hogy a Green Bay volt az ellenfél, de ez nem magyarázat az elkapók teljesítményére. Temérdek hiba és pontatlanság jellemezte a Bears offense-t. Pedig most már tényleg nem Jay Cutler-n múlik. Most már kijelenthető, hogy Greg Olsen elcserélése totális melléfogás volt.

 

 

 

 

 

20. Cleveland Browns 2-1

Colt McCoy újra komoly teljesítményt nyújtott, mint a csapat vezetője. Utolsó percben kiosztott TD passza komoly érettségre utal. Nagy fegyvertény lehet a Browns esetében, hogy Peyton Hillis nélkül is sikerült nyerniük a Miami ellen.

 

 

 

21. San Francisco 49-ers 2-1

Hátra teszem a 49ers-t a többi 2-1s csapathoz képest, mert igazából, ha a csapat teljesítményét nézzük nem érdemelnek előrébb helyezést. Sikerült nagy nehezen megverni a Bengals-t a szezon, s talán az utóbbi évek, legrosszabb mérkőzésén. A védelem hoz egy jó szintet, de a támadó oldalon sok gond vár még megoldásra.

 

 

 

22. Carolina Panthers 1-2

Szépen kúszik felfele a Panthers Cam Newton vezetésével. Eddig az idei 1/1-s irányító minden kritikusát megcáfolja. Bár legutóbb nem passzolt olyan embertelen mennyiségben, többek közt a nagyon rossz időjárás miatt, mégis jól megértette magát Greg Olsen TE-del. A Jax ellen első győzelmét szerezte meg a fiatal irányító.

 

 

 

 

 

23. Cincinnati Bengals 1-2

Épp amikor azt hinnéd, hogy kezdenek a dolgok sínre kerülni mindig történik valami. Andy Dalton-tól már épp elégszer ájultunk el, úgy, hogy most nem méltatnám az ifjú irányítót. Megsüvegelendő még a D-Line teljesítménye, mert most már ott tartunk, hogy Frostee Rucker is gyűjti a sack-ket. Nagy negatívum továbbra is a LB sor és a Secondary, különösképpen Nate Clements teljesítménye. További aggodalomra ad okot, hogy J.Simpson várhatóan hosszú időre el lesz tiltva a Marihuána ügye miatt és C.Benson is 3 meccses eltiltást kapott. (ő másért). A legfrissebb hírek szerint Clinton Portis, a Redskins néhai sztárfutója a Bengals-nál járt Work Out-n és egész jó volt.

 

 

 

 

24. Jacksonville Jaguars 1-2

Kikapott a Jaguars a Panthers ellen egy igen emlékezetes mérkőzésen. Egyrészt, ritkán látott monszun zúdult a játékosok nyakába, másrészt Blaine Gabbert bemutatkozott kezdőirányítóként méghozzá vállalható játékkal.

 

 

 

25. Denver Broncos 1-2

Továbbra is tart a súlyos sérülés hullám a Broncos-nál. Így nem csoda, hogy nem tudtak győzni a Titans ellen.

 

 

 

 

26. Arizona Cardinals 1-2

Kikaptak Seattle-ben, ez mindent elmond róluk. Kevin Kolb árértékaránya egyre több helyen téma Amerikában.

 

 

 

 

 

27. Seattle Seahawks 1-2

Megszerezte az első győzelmet a Seattle, mégpedig a Cardinals ellen. Tarvaris Jackson 1 play erejéig "Mike Vick" üzemmódban játszott. Sidney Rice 100 yard fölé jutott, ami az elkapott yardokat illeti.

 

 

 

 

 

 

28. Minnesota Vikings 0-3

Adrian Peterson a hátán cipeli a csapatot. A félidőben még 20-0-ra vezettek a Vikinget a Lions ellen, mégis sikerült kikapniuk.

 

 

 

 

 

29. Miami Dolphins 0-3

Nagy gondban van a Miami. Chad Henne továbbra is teljesen kiszámíthatatlan, Cleveland-ben pedig kulcsszituációban hibázott.

 

 

 

 

30. St. Louis Rams 0-3

Egyelőre semmi ellenállást nem fejt ki a Rams védelme a támadókkal szemben. Sam Bradford egyedül kevés lesz, elkapók és Steven Jackson nélkül.

 

 


31. Kansas City Chiefs 0-3

Életjelet mutatott a Chiefs a második félidőben a Chargers ellen, de az sem volt túl sok. Az első félidőben még 1st down-t sem ért el a Kansas.

 

 

 

 

 

32. Indianapolis Colts 0-3

Papírforma vereség a Pittsburgh ellen. A hírek szerint Peyton Manning idén már biztos nem lép pályára, de ennek ellenére mégis bízik benne a Colts vezetősége, hogy decemberre visszatérhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://skandal.blog.hu/api/trackback/id/tr283261655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása