HTML

Skandal

NFL, Bundesliga ami a csövön kifér.

Címkék

afc (1) altintop (1) anderson (1) átigazolás (1) badstuber (2) bayern (15) bengals (3) boateng (6) breno (4) bundesliga (4) buyten (1) carson (1) chad (2) chris (2) cincinnati (3) city (1) cowboys (1) csakmert (1) dallas (1) demichelis (1) deutsch (1) facepalm (1) gaal (1) gomez (1) gustavo (1) hall (1) hargreaves (1) hass (1) henry (2) heynckes (2) hoeneß (4) interjú (1) jamarcus (1) jansen (1) joseph (1) juventus (2) karl heinz (1) klose (2) kroos (2) lahm (1) lell (1) linke (1) lockout (1) lsu (1) lucio (1) lynch (1) manuer (1) moss (2) münchen (5) neuer (5) nfl (11) oakland (1) ochocinco (3) oddo (2) oklahoma (1) ottl (1) owens (3) palmer (2) patriots (1) power ranking (2) pranjic (1) privat (1) qb (1) raiders (1) randy (2) ribéry (1) robben (2) rummenigge (3) russel (1) saints (1) schalke (1) schickeria (3) schweinsteiger (1) seahawks (1) seattle (1) terrell (2) texas (1) trentino (1) uli (1) usami (1) van (2) vidal (5) vikings (2) Címkefelhő

Friss topikok

2011.07.05. 20:04 Andreas91

Manuel Neuer; Bocsánat

Manuel Neuer -t a trentino-i edzőtáborban sikerült mikrofonvégre kapni, akárcsak előző posztom főhőség, a bátor és tettre kész Mario Gomez-t.Kiderül, hogy hogyan is kezd beilleszkedni az egykori kékvérű kapus Németország No1. csapatába, kik voltak a példaképei, mit gondol új és régi csapatáról, illetve bocsánatot is kér.

Délelőtti edzés; kellemetlen labda száll Neuer kapuja felé. Neuer kimozdul, hogy megfogja a labdát, de ekkor közbe jön egy félreértés Daniel van Buyten-nel, s a mindent eldöntő találat a kapuba száll.

" Frusztrált voltam, ez igaz. Megbeszéltem később Daniel-lel az öltözőbe való menet, azért, hogy mindent megemésszünk"

 

folyatás, szurkolók:

"Minden szurkolót magam mögött akarok tudni, csak a teljesítményért. Sohasem fogom a Schalke-t elfelejteni. Onnan származom, az az én csapatom, de most új feladatom van, címet nyerni a Bayern München-nel."

Magáról és a Schalke-ról:

"Nem zártak ki a szurkolói csoportból, ezt mindenképp tisztázni akarom. Már csak azért sem, mert nincs nyilvántartott tagság. Ez a szurkolói csoport kb. 20 emberből áll, éppenséggel a barátaimból. Akikkel felnőttem, szóval ez nem csak a futballról szól. Néhányukat egyáltalán nem is érdekli a futball. Ha "Schwabing-iak" lennénk, nyugodtan hívhatnánk egy "Schwabingschaft-nak". (Schwabing München észkai részének egy része - szerk.) Mi mindannyian épp egy korúak vagyunk, egy baráti kör."

Új klubjáról:

"Az a különleges a Bayernben, hogy itt az ember nyíltan beszélhet azokról a címekről, melyeket meg akar nyerni. A Schalke-nál erről maximum titokban az öltözőben lehetett szó."  tovább fő céljáról: "Még mindig nem lettem német bajnok. Ez az amit akarok, és pedig már az első évben"

Elődökről:

"Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy lapon említenek olyan nagy nevekkel mint Sepp Maier vagy Oliver Kahn. Oli Kahn természetesen nekem is példaképem volt. Mindig  Jens Lehmann és Edwin van der Saar volt az első, de ami a céltudatosságot és akaratot illeti Oliver Kahn a No1. No és az a teljesítmény amit a Bayern-ben nyújtott, az iszonyúan jó volt."

Az ominózus Kahn paródiáról:

"Nem volt betervezve, csak egy pillanatra kikapcsolt az agyam. Bocsánatot kérek"

 

 

 

 

Magánvélemény: Én nem rokonszenveztem Manuel Neuer megszerzésével, főleg olyan áron nem, hogy Thomas Kraft-nak távoznia kellett a csapatból. Ha nagyon kötözködni szeretnék akkor biztos belekötnék, hogy mit vitatkozik már most egy védővel, hogy lehet neki egyszerre Jens Lehmann és Oliver Kahn is a példaképe, vagy, hogy, hogy vélekedhet így a volt csapatának a szurkolóiról, hogy igazából csak 20 ember számít neki. Persze a slussz a vége, mintha ennyivel el lenne intézve.

 

DE

és itt jövök én mint vajszívű szurkoló. Elfogadom a tényt, hogy a klubunk elöljárói és maga a "sértett" Oliver Kahn is szorgalmazta Neuer megszerzését, nyilván a szurkolók nagy részének még el kell őt fogadni, amihez ez a bocsánat kérés hatalmas segítség. Természetesen a Schalke ultrák nagyon utálni fogják élete végéig. Szóval amondó vagyok, - nem mintha az én véleményem bárkit is izgatna - hogy talán meg kéne próbálni elfogadni ezt a fiatalembert és adni neki 1 esélyt. Nem szakmailag, mert úgy klasszis, hanem emberileg.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://skandal.blog.hu/api/trackback/id/tr313042477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása