HTML

Skandal

NFL, Bundesliga ami a csövön kifér.

Címkék

afc (1) altintop (1) anderson (1) átigazolás (1) badstuber (2) bayern (15) bengals (3) boateng (6) breno (4) bundesliga (4) buyten (1) carson (1) chad (2) chris (2) cincinnati (3) city (1) cowboys (1) csakmert (1) dallas (1) demichelis (1) deutsch (1) facepalm (1) gaal (1) gomez (1) gustavo (1) hall (1) hargreaves (1) hass (1) henry (2) heynckes (2) hoeneß (4) interjú (1) jamarcus (1) jansen (1) joseph (1) juventus (2) karl heinz (1) klose (2) kroos (2) lahm (1) lell (1) linke (1) lockout (1) lsu (1) lucio (1) lynch (1) manuer (1) moss (2) münchen (5) neuer (5) nfl (11) oakland (1) ochocinco (3) oddo (2) oklahoma (1) ottl (1) owens (3) palmer (2) patriots (1) power ranking (2) pranjic (1) privat (1) qb (1) raiders (1) randy (2) ribéry (1) robben (2) rummenigge (3) russel (1) saints (1) schalke (1) schickeria (3) schweinsteiger (1) seahawks (1) seattle (1) terrell (2) texas (1) trentino (1) uli (1) usami (1) van (2) vidal (5) vikings (2) Címkefelhő

Friss topikok

2011.07.22. 16:52 Andreas91

Jerome Boateng Interjú - FCB.de

Címkék: interjú bayern boateng

Jerome Boateng, csapatunk új középhátvédje adott interjút Nikolai Kube-nek, az fcb.de munkatársának:
 

fcb.de:  Jerome, egy roppant izzasztó tréningen vagy túl a zuhogó esőben. Hogy érzed magad?

JB: Természetesen el vagyok ázva, de jót tett. Már szükségem volt rá.

fcb.de: Milyen a jelenlegi erőnléti állapotod?

JB: Természetesen van még egy kis lemaradásom, mert a City-nél (L.A. edzőtábor) nem sokat tudtam edzeni. L.A.-ben csak 1-2 felmérőt csináltunk, míg a srácok már voltak egy egy hetes edzőtáborban Trentino-ban. Megpróbálok olyan gyorsan ahogy csak lehet felzárkózni hozzájuk, hogy segíteni tudjak a csapatnak.

fcb.de: Jövőhéten kerül megrendezésre az Audi-kupa az Allianz Arena-ban. Mik az elvárásaid magaddal szemben ezen a mini tornán?

JB: Nagyon örülök, hogy olyan csapatok ellen játszhatok mint az A.C. Milan vagy az FC Barcelona. Jelenleg az FC Bayern játékosa vagyok, amely a világ egyik legjobb klubja, és én ezzel a csapattal szeretnék megmérettetni. Senki előtt sem kell szégyenkeznünk.

fcb.de: Alig egy hét telt el azóta, hogy bejelentették az átigazolásod az FC Bayern München-hez. Milyenek az első benyomásaid a klubról?

JB: Minden sokkal szervezettebb és nagyobb mint Manchesterben. A játékosoknak egyszerűen minden adott. Kitűnő feltételek vannak ahhoz, hogy megfelelően tudjunk edzeni és maximálisan tudjunk teljesíteni.

fcb.de: És hogy fogadtak a csapattársaid?

JB: Mindenki nagyon kedves. Egyeseket már ismerek a válogatottból. Egyedül ezt az osztrákot, David Alaba-t, nem értem, egyszerűen az akcentusa miatt. (Alaba mellette ül és hallgatózik, mindketten felnevetnek -szerk.)

fcb.de: Az FC Bayern igazolt egy-két játékost, hogy értékelnéd a játékoskeret erejét?

JB: Egy nagyon nagyon erős csapatunk van. Még be kell építeni az új embereket és össze kell még hangolni a különböző csapategységeket. Ez eltart egy rövid ideig. De a régebb óta itt lévő játékosok nagyon sok mindenben segítenek az újaknak.

fcb.de: Mi jellemzi az új edződet Jupp Heynckes-t? 

JB: Hatalmas tapasztalat és ehhez jön még, hogy dolgozott külföldön is már. Pontosan tudja, hogy, hogy kell a különböző típusú játékosokat kezelni. És: Különleges érzéke van a szónokláshoz. Mindig megtalálja a megfelelő hangot. Ez nagyon szimpatikus számomra.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://skandal.blog.hu/api/trackback/id/tr123089456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása