HTML

Skandal

NFL, Bundesliga ami a csövön kifér.

Címkék

afc (1) altintop (1) anderson (1) átigazolás (1) badstuber (2) bayern (15) bengals (3) boateng (6) breno (4) bundesliga (4) buyten (1) carson (1) chad (2) chris (2) cincinnati (3) city (1) cowboys (1) csakmert (1) dallas (1) demichelis (1) deutsch (1) facepalm (1) gaal (1) gomez (1) gustavo (1) hall (1) hargreaves (1) hass (1) henry (2) heynckes (2) hoeneß (4) interjú (1) jamarcus (1) jansen (1) joseph (1) juventus (2) karl heinz (1) klose (2) kroos (2) lahm (1) lell (1) linke (1) lockout (1) lsu (1) lucio (1) lynch (1) manuer (1) moss (2) münchen (5) neuer (5) nfl (11) oakland (1) ochocinco (3) oddo (2) oklahoma (1) ottl (1) owens (3) palmer (2) patriots (1) power ranking (2) pranjic (1) privat (1) qb (1) raiders (1) randy (2) ribéry (1) robben (2) rummenigge (3) russel (1) saints (1) schalke (1) schickeria (3) schweinsteiger (1) seahawks (1) seattle (1) terrell (2) texas (1) trentino (1) uli (1) usami (1) van (2) vidal (5) vikings (2) Címkefelhő

Friss topikok

2011.07.18. 20:36 Andreas91

Ich suche jetzt die Startelf - interjú mit Jupp Heynckes bild.de

Bild.de: Mennyire van már a fejében a Braunschweig elleni kezdő?

Jupp Heynckes: Természetesen vannak elképzeléseim, de majd a Liga-kupa és az Audi-Kupa után fog kialakulni a csapat, amely Braunschweig-ban/ben kezdeni fog. Fontos, hogy a játékosok megmutassák maguk. Aki az előtérbe tud kerülni ezeken a meccseken, az játszani fog. Nálam van egy teljesítmény kritérium. De...

Bild.de: Elkalandoztunk..

JH: Amint megtalálja mindenki a helyét, működni fog a szisztémánk. Egy-egy nehéz meccs után lesznek játékosok akiket a padra fogok ültetni, de ez lesz majd a jutalmuk.

Bild: Jutalom?

JH: Legalábbis a játékosok így látják. Habár lesznek akik majd úgy gondolják, hogy ez büntetés, de pl. a német válogatott játékosainknak karácsonyig 34 tétmeccset kell teljesíteniük. Takarékoskodnom kell a játékosaim erejével.

Bild: Akár a DFB naptárát is szidhatná...

JH: A DFB naptáráról beszélni már unalmas. Mindig ezzel kezdi az edző a csapatgyűlést. A legutóbbi megbeszélésen az járt a fejemben, s azt mondtam, hogy 30 éve ugyanez a helyzet. Ha a managerek nem tudnak ezen változtatni, akkor mi edzők végképp nem. Ez a naptár előírás, amit a Bundesliga csapatok elfogadnak. Nincs mit beszélni erről.

Bild: Hanem?

JH: Ellenintézkedésekben kell fejlődnünk. Megnövelni a játékoskereteket. Ezért az a véleményem, hogy 20 jó képességű mezőnyjátékosra van szükségünk. Ehhez még 3-4 kapus, és még ezen kívül 2 tehetség. Mert így tud az edző változtatni, ha egy-két játékosa megsérül vagy formahanyatláson megy át. Ezt csinálják az angol klubok sikeresen.

Bild: Ezért tartotta meg David Alaba-t?

JH: Többek közt. De, Alaba már, hosszabb vagy rövidebb ideje, nem egy lehetőség többé, hanem fontos játékosa a Bayern-nek. David egy hatalmas tehetség. Természetesen sokat kell még tanulnia, tovább kell még képezni, de ez a fiatal srác klasszis. Segíteni fog nekünk a következő szezonban.

Bild: Alaba nyomás alá helyezi Ribéry-t. A francia is sokat keresi az ön társaságát. Önnek apának vagy edzőnek kell lennie?

JH: Első sorban edzőnek. De edzőként is meg kell próbálni, a különböző természetű játékosokat, különbözőképpen kell kezelni. Franck egy utcai focista. Olyan akinek a futballhoz kell a szórakozás és a szenvedély. Ezeket a dolgokat újra fel kell ébresztenem benne. Azt közvetíteni felé, hogy ők nálam önállóak. Franck egy speciális típus. Néha tényleg csak a hülyeségen jár az esze.

Bild: Önöknél is?

JH: Na igen... mondjuk eddig még nem állt neki. Még nem dugta el a cipőim vagy csomózta őket össze. Ez ma az egyik az erősségeim közül, hogy az ilyen játékosokat megfelelően tudom kezelni és tudok velük kommunikálni. És így, ahogy Franck edz, újra nagy formában lesz.


http://www.bild.de/sport/fussball/jupp-heynckes/kampf-um-die-stammplaetze-ist-eroeffnet-18906108.bild.html


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://skandal.blog.hu/api/trackback/id/tr83078095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása